top of page
awesome-linoleum-flooring-photo.jpg
leox.jpg
tretford.jpg
sisal.jpg

Isolerende gordijnen kopen

 

Dikke overgordijnen staan niet alleen mooi, ze zijn ook functioneel. Met dit soort isolerende gordijnen houdt u de warmte in de winter goed binnen. In de zomer blijft uw ruimte juist koel. Daarom zijn we bij Broersen altijd enthousiast over isolerende gordijnen. Deze leveren wij aan zowel bedrijven als particulieren. Als u dikke gordijnen of tochtgordijnen bij ons bestelt, maken wij deze altijd op maat. Zo beschikt u altijd over isolerende gordijnen op maat voor een scherpe prijs. Bovendien meten en monteren wij de gordijnen (zowel isolerend als en niet-isolerend) bij u op locatie. Kortom, genoeg redenen om te kiezen voor kouwerende gordijnen van Broersen Project- en Woninginrichting.

Stel

een

vraag

Wilt u snel weten wat Broersen voor u kan betekenen ? bel direct met Jeroen Broersen

06 22 99 43 45

of u verzend

ons vragenformulier.

6-gordijnen-en-vloer.jpg

Lagere energierekening door isolerende gordijnen

 

De herfst is bij uitstek geschikt om te investeren in dikke overgordijnen met isolerende functie. Bij veel mensen is de energierekening de laatste maanden flink gestegen. Met dikke gordijnen zorgt u ervoor dat u minder energie verbruikt. Met kouwerende gordijnen op maat verlaagt u de energierekening blijvend. Woont of werkt u in een slecht geïsoleerd pand? Of wilt u uw project zo duurzaam mogelijk opleveren? Dan zijn tochtgordijnen op maat de oplossing voor weglekkende warmte in de winter.

 

Prijs tochtgordijnen op maat

 

Bij Broersen maken wij uitsluitend gebruik van de mooiste merken en stoffen. Isolerende gordijnen kopen hoeft echter niet duur te zijn. We zijn altijd transparant over de prijsopbouw van uw gordijnen. De prijs van uw tochtwerende gordijnen wordt mede bepaald door het type stof, de afmetingen van uw raambekleding en de gewenste kwaliteit. U profiteert daarnaast van onze uitstekende service die uiteraard bij de prijs is inbegrepen. Zo meten wij uw isolerende gordijnen in op locatie, maken deze op maat en komen deze ook weer hangen. Uw kouwerende gordijnen worden daarnaast kant en klaar geleverd. Omdat wij uw dikke gordijnen op maat maken en monteren heeft u er geen omkijken naar. U geniet direct van de isolerende werking van uw raambekleding. Door hun dikte en het materiaal hebben de gordijnen een isolerende functie. Ze worden speciaal gemaakt om uw ruimte in de zomer heerlijk koel en 's winters lekker warm te houden. Benieuwd naar de kosten van isolerende gordijnen voor uw woning of project? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

 

Isolerende gordijnen laten inmeten op locatie

 

Broersen is met name actief in Noord-Holland. Wilt u isolerende gordijnen laten inmeten in Amsterdam, Haarlem of Zaandam? Dan kunt u rekenen op ons. Ook in de omgeving van andere grote steden zijn wij actief. Dikke overgordijnen op maat laten maken voor uw project in Hoofddorp, Amstelveen, Badhoevedorp of Purmerend behoort ook tot de mogelijkheden. Het voordeel van uw isolerende gordijnen laten inmeten op locatie is dat wij u direct kunnen adviseren. Handig bij grote projecten die om maatwerk vragen, zoals het inrichten van grote kantoorruimtes of winkelpanden. Uiteraard is het inmeten en monteren bij de prijs van uw isolerende gordijnen inbegrepen. Omdat wij uw gordijnen kant en klaar leveren en plaatsen, hoeft u zelf niets te doen. Daarmee onderscheiden wij ons van andere leveranciers waar u gordijnen met isolerende werking kunt kopen.

 

Stijlvolle kouwerende gordijnen

 

Bij tochtgordijnen denken de meeste mensen niet aan stijlvolle overgordijnen. Toch is dat precies wat we bij Broersen bieden als u dikke overgordijnen wilt kopen. Uw dikke gordijnen hebben niet alleen een isolerende werking, maar geven ook extra sfeer aan uw ruimte. We maken uitsluitend gebruik van topmerken, zoals Tulipan, Artimo en De Ploeg. Zo kunt u elke ruimte sfeervol en warm inrichten met dikke overgordijnen.

bottom of page