top of page
awesome-linoleum-flooring-photo.jpg
leox.jpg
tretford.jpg
sisal.jpg

Stel

een

vraag

Complete projectinrichting voor instellingen

 

Bent u op zoek naar een allround projectinrichter voor uw onderwijsinstelling of zorginstelling? Bij Broersen is een snelle levering en een goede persoonlijke service altijd gegarandeerd. Wij richten uw instelling in tegen concurrerende prijzen en helpen u binnen uw budget aan een mooi en duurzaam interieur. Onze voorgaande projecten in scholen, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en kinderdagverblijven zijn allen naar grote tevredenheid afgerond. Wij zijn gespecialiseerd in projecten, groot of klein, en hebben meer dan voldoende ervaring om ook uw project binnen de gestelde termijn tot een goed einde te brengen.

 

Wij werken met A-merken en vakmensen

 

Bij Broersen werken we uitsluitend met producten van A-merken en, vanzelfsprekend, met vakkundige professionals. Onze projectstoffeerder bijvoorbeeld, heeft hart voor zijn vak, is flexibel en heeft jaren ervaring en expertise. In onze showroom in Vijfhuizen bekijkt u onze producten en materialen zelf en ziet u direct dat kwaliteit bij ons voorop staat. De geroutineerde vakmensen met wie wij samenwerken, zorgen ervoor dat uw instelling volledig naar uw wensen en binnen het vooraf gestelde budget wordt ingericht. Maakt u onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren, bent u architect of op een andere manier verantwoordelijk voor de inrichting van uw instelling, dan zijn wij er om u van begin tot eind te helpen en te ontzorgen.

Wilt u snel weten wat Broersen voor u kan betekenen ? bel direct met Jeroen Broersen

06 22 99 43 45

of u verzend

ons vragenformulier.

Projectinrichting bij instelling

Wat kunnen wij voor u doen?

 

Wij verzorgen een aantal belangrijke diensten voor uw instelling of VVE. We leggen vloeren (onder andere tapijt, linoleum, rubber, lamelparket, laminaat, vinyl, PVC), zijn gespecialiseerd in projectstoffering en stofferen uw meubels en trappen. Bij ons kunt u terecht voor het leggen van traplopers, het monteren van binnen zonwering, raamdecoratie (paneelgordijnen, gordijnen, vouwgordijnen, vitrage) en voor het plaatsen van horren en leggen van schoonloopmatten. Uw instelling krijgt in een korte tijd een volledige make-over en dat tegen zeer concurrerende prijzen.

 

Broersen staat voor kwaliteit

 

Toen Jeroen Broersen in 2015 Broersen Project – en Woninginrichting oprichtte wist hij dat kwaliteit bij hem altijd voorop zou staan. Dit ziet u aan de producten en de materialen die we gebruiken en ook aan de vakmensen met wie we samenwerken. Kwaliteit is niet het enige dat Broersen hoog in het vaandel heeft staan. Andere waarden die bij ons aan de basis liggen zijn klantgerichtheid, service, flexibiliteit en vakkennis. Dit alles bereiken wij en we houden het voor u op hetzelfde moment betaalbaar. Als u wilt weten of wij de projectinrichter zijn voor u, vraag dan een vrijblijvende offerte aan en overtuig uzelf hoe goed prijs en kwaliteit bij ons in verhouding staan.

 

Bezoek onze showroom op afspraak

 

Omdat wij niet willen dat u voor een dichte deur komt te staan, gaat een bezoek aan onze showroom in Vijfhuizen, Noord-Holland altijd op afspraak. Hier vindt u een breed assortiment van de producten en materialen die wij gebruiken.  Onze medewerkers staan klaar met (technisch) advies en inspiratie. We werken in een groot gebied, waaronder:

 • Aalsmeer

 • Alkmaar

 • Almere

 • Amersfoort

 • Amstelveen

 • Amsterdam

 • Amsterdam zuidoost

 • Diemen

 • Hoofddorp

 • Haarlem

 • Leiden

 • Purmerend

 • Schiphol

 • Uithoorn

 • Nieuw Vennep

 • Zaandam

 

Wij maken uw instelling mooi

 

Met ruim 30 jaar vakkennis en ervaring in projectinrichting is de inrichting van uw instelling bij ons verzekerd van een goede service en een kwalitatief resultaat. Bezoek onze showroom, neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Samen met u maken we een inrichting die gezien mag worden!

bottom of page