top of page

Even voorstellen: Jeroen Broersen

Stel

een

vraag

Wilt u snel weten wat Broersen voor u kan betekenen ? bel direct met Jeroen Broersen

06 22 99 43 45

of u verzend

ons vragenformulier.

Jeroen Broersen

Broersen Project- en woninginrichting is opgericht in 2015 en  gevestigd in Vijfhuizen, op steenworp afstand van Haarlem. Jeroen Broersen heeft 25 jaar ervaring met het inrichten/stofferen van projecten en woningen en heeft passie voor zijn vak. Hij geeft u een duurzaam advies op maat en zorgt voor een vlekkeloze oplevering van uw projecten. Maar ook als particulier kunt u uitstekend bij ons terecht voor de inrichting van uw huis of appartement.

Broersen is een compacte organisatie waardoor de lijntjes kort zijn en wij flexibel kunnen werken.  Ook op de werkvloer geldt dit principe, een verantwoordelijke eerste medewerker waar u overleg mee kunt voeren als er bijvoorbeeld op het laatste moment een verandering moet worden doorgevoerd.

 

Een aantal kernbegrippen staan centraal die de basis hebben gevormd voor Broersen: klantgerichtheid, kwaliteit, vakkennis, flexibiliteit en service.

Vraag geheel vrijblijvend een door ons ingemeten offerte aan en overtuig uzelf van onze uitstekende prijs / kwaliteit verhouding!

 

 

bottom of page